The Beachoffice Surfcoaching

Golfsurfen is in Nederland een snel groeiende sport. Er zijn momenteel meerdere surfscholen die beginnerslessen aanbieden, daarnaast ontstaat er steeds meer surfcoaching/begeleiding voor kids, die wekelijks trainen in de zee en op het land. Een stap in de goede richting, want daarmee wordt de surfsport in Nederland een stuk professioneler.

Natuurlijk zijn er ook vele volwassen surfers die graag bij zouden willen leren, helaas is daar nog heel weinig voor. Vandaar dat The BeachOffice, surfcoaching voor alle leeftijden aanbiedt! Zo kan ook jij aan je surftechnieken blijven werken!

Het surfniveau in de Lage Landen is in vergelijking met het buitenland nog niet heel hoog, maar er wordt hard aan de weg getimmerd. Veel mensen blijven steken op een bepaald surflevel, niet alleen vanwege het gebrek aan goede golven, maar ook zeker omdat er een stuk begeleiding ontbreekt doormiddel van video-analyses en een goede coach is er voor iedereen nog heel veel nieuws bij te leren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *