informatie

informatie

The BeachOffice is gespecialiseerd in het opleiden van golfsurfers. Het doel is om het surfniveau voor jong en oud een boost in de goede richting te geven. Er zijn op dit moment vele goede surfers in Nederland, maar die blijven soms hangen op één en hetzelfde niveau. Niet veel surfers krijgen de kans om zichzelf terug te zien op video met daarbij de begeleiding van een surfcoach, wat eigenlijk wel heel belangrijk is als je nieuwe dingen bij wil leren. De coachingprogramma’s van The BeachOffice worden aangeboden door Roy van Eijk.

Wie is Roy van Eijk?

Roy is momenteel actief op het coachingsvlak voor golfsurfbond Surfbenelux, daar begeleidt hij opkomende surftalenten uit het nationale- en het regionale team. Daarnaast worden in Labenne (Frankrijk) coachingsweken georganiseerd bij Board ‘N Breakfast, dit zijn weken die volledig in het kader staan van surfen onder begeleiding van video analyses.
Surfcoaching is altijd een grote passie voor Roy geweest. Nu hij de leeftijd ervoor heeft, heeft hij dan ook besloten om iets nieuws in Nederland te beginnen. Iets wat bereikbaar is voor iedereen, zowel jong als oud, en alle niveaus. Voelt u zich altijd vrij om contact op te nemen voor meer informatie!

Roy is niet alleen surfcoach, maar is ook altijd actief geweest in het wedstrijdsurfen,

met als resultaten:
Benenlux Surfing Championships
1st place Grommets overall (2004)
1st place Grommets overall (2005)
1st place Open Men overall (2005)
1st place Grommets overall (2006)

Meer recentere resultaten:

1st Place Nk Surftour Open men at Scheveningen (2015)

Tot op heden is Roy nog altijd actief in de wedstrijdscène, wel met een lagere intentie dan vroeger. Maar als de golven goed zijn is hij erbij. Zijn passie ligt nu meer bij het maken van videoprojecten, waarin hij zichzelf kan laten zien als complete surfer in condities waar hij zich in kan uitdagen en uitleven!

b&b videoanalyse